Sony okostelefon

Sony okostelefon egyedi megoldásokkal

Egy rendkívül érdekes szegmensnek számítanak az okostelefonok piacán. Míg a Sony játékkonzolok után mindenki kétkézzel kapkod, addig a Sony okostelefon esetében más a helyzet.

Noha minőség tekintetében rendkívül jó készülékekről beszélhetünk, mégsem követi a trendeket. Annak idején elég sokat váratott magára a dupla kamerával ellátott modelljük, holott a többi gyártó már a 3-4 hátlapi kamerával kísérletezett. A kávamentes képernyők szintén nem jellemzőek a Sony okostelefonokra.

Viszont van egy bizonyos réteg, aki éppen ezért szereti ezeket a készülékeket, hiszen sok kritika éri manapság a gyártókat az előlapi kamerák kialakítása miatt. Egyedi sajátosságokkal rendelkeznek, mégis valamilyen szinten igazodnak a mai igényekhez.

A Sony okostelefon kamera tekintetében kitűnő választásnak számít, hiszen rengeteg más gyártó használja az általuk készített kameraszenzorokat a készülékeiben. A Sony okostelefon Xperia 5 ll modellje például lenyűgöző technikai adatokkal rendelkezik, hiszen k8 GB RAM-al rendelkezik, amivel számos alkalmazást futtathatunk egyszerre.