Bilibo

Határtalan lehetőségek a Biliboval

Mi, felnőttek, teljesen elfelejtettünk fantáziálni. Sokan, miután megvizsgáltuk ezt a terméket, valószínűleg azt gondoljuk, hogy abszolút haszontalan és nem értjük miként lehet játszani vele? De a gyermekeknek, különösen a kreatív óvodásoknak biztosan nem lesznek gondjaik a Bilibo használatával.

A játék hintaszék lehet a kis tulajdonosnak vagy a kedvenc babájának. De lehet teknősház vagy medvebarlang is, ha a gyerek szereti az állatokat.

A Bilibo kincsesládaként szolgálhat a fiatal „kalózoknak”, míg a jövő zenészei dobként is használhatják. A leendő asztronautáknak egy űrhajó székhelye, az utazóknak egy leküzdhetetlen csúcs, amin a lehető leghosszabb ideig kell állni.

Ugyancsak lehet homok- és hólapát, vonat alagút, tűzoltó sisak és minden, ami a kis lurkók fejében csak megfordulhat. A gyermekek biztosan tudják majd, hogy néhány darab Bilibo segítségével több tucat izgalmas játék is kivitelezhető. A termék egyaránt alkalmas a beltéri és a kültéri használathoz, így a gyerek játszhat vele a homokozóban és a medencében is.