holt tengeri fürdősó

Puhává és simává teszik a bőrt a holt tengeri fürdősó

Ha kényeztető fürdőt szeretne venni, válasszon természetes termékeket! A drogériákban kapható sók szintetikus adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek irritálhatják a bőrt. Az egyik legismertebb só, aminek hatását világszerte sokan értékelik, a holt tengeri fürdősó.

A gyógyhatású termék olyan ásványi anyagokat tartalmaz, mint a magnézium- és kálium-klorid, mangán, vas, kalcium, foszfor, kálium, kén és nátrium. Ez tartalmazza a legmagasabb koncentrációban a bromidokat, jodidokat és karbonátokat. Miként hat a holt tengeri fürdősó?

A benne található ásványi anyagok mélyen behatolnak a bőrbe, regenerálódásra serkentik a sejteket, megtisztítják a baktériumoktól és ellazítják az egész testet. Számos okból érdemes használni. A Holt-tenger nem csupán turisztikai látványosság.

Ez a figyelemre méltó víztömeg arról is híres, hogy értékes kapcsolatot biztosít a természetes ápoláshoz, nevezetesen a holt tengeri fürdősóról. A sónak pihentető és nyugtató hatása van, ráadásul a vele való rendszeres fürdőzés megtisztítja a testet a méreganyagoktól.