uriage dezodor

Hosszantartó frissesség érzetet biztosít az Uriage dezodor

Megbízható és hosszantartó védelmet keres a kellemetlen szagok és az izzadás ellen? Az alumíniumsók nélküli, gyengéd Uriage dezodor hatékonyan küzd a szagok ellen és hosszantartó komfortérzetet, frissességet biztosít. Érzékeny és allergiás bőrre is tökéletes, amit a szőrtelenítés vagy az erős izzadásgátlók használata tett irritálttá. A termékben található Uriage termálvíz nyugtatja és védi a bőrt. A francia Uriage laboratórium kozmetológusai által megalkott termék, a különleges formulájának köszönhetően, 100%-ban megoldja minden feladatát: megfékezi a túlzott izzadást, megakadályozza az izzadtságszag megjelenését, pozitívan hat a bőrre, puhítja és nyugtatja azt.

Az Uriage dezodor könnyű, nem feltűnő illatú és optimális állagú. 24 órán keresztül garantálja a kiváló eredményt, nem hagy foltot a ruhákon és nem fedi el a parfümök illatát. Egyedülálló formulája teljesen alkoholmentes és még az érzékeny bőrre is tökéletes. A kiváló minőségű Uriage dezodor vitathatatlanul a kedvenccé válik és segít, hogy mindig magabiztosnak érezzük magunkat. Kíméletes összetevőinek köszönhetően, ideális választás azoknak, akik kényes bőrrel rendelkeznek. Az innovatív összetétele hosszútávon is hatékonyan véd az izzadás és kellemetlen szagok ellen.

A Vichy Capital Soleil a bőrvédelem szakértője

Az egyik legjobb öregedésgátló megelőzés a bőr rendszeres védelme az UV sugárzás ellen. Hogy még hatékonyabb legyen, érdemes ezt a kérdést szakemberekre bízni és olyan cégek tapasztalatát igénybe venni, mint a Vichy Capital Soleil termékcsaládja, ami a legmagasabb szintű napvédelem garanciája. Miért válassza a Vichy kozmetikumokat? A Vichy dermokozmetikumok nemzetközileg elismert, szakértők irányításával, a laboratóriumokban kifejlesztett, értékes összetevő, Vichy termálvíz felhasználásával készülnek, ami számos ásványi anyagból álló komplexszel dúsított.

Az évek során ez a márka megkülönböztető jegyévé vált és ez a legmagasabb garancia a kozmetikumok hatékonyságára. A legendás termálvíz nem hiányzott a Vichy Capital Soleil termékcsaládból sem. Ezek a kozmetikumok fejlett fényvédelmet nyújtanak, miközben aktívan ápolják az arcbőrt. A hölgyek, az igényeiktől függően, egy egész sor javaslat közül választhatnak. A kínálatban megtalálható az alapváltozat, a bársonyos Vichy Capital Soleil krém, valamint a mattító és öregedésgátló változatok. A Vichy Capital Soleil újgenerációs UV-szűrőkkel garantálja a korszerű és teljes védelmet a káros napsugárzás ellen. A termálvízzel gazdagított összetétel egyszerre gondoskodik a bőr egészségéről és szépségéről.