nerf fegyverek

Nerf fegyverek kivehető akkumulátorral

Lépjen harcba jobbnál-jobb Nerf pisztolyokkal, amik minőségi lövedékekkel rendelkeznek, becsapódáskor pedig azonnal szétrobbannak! Ezek a hatalmas kapacitású Nerf fegyverek jelentős robbantást biztosítanak, hogy megszerezzék versenyelőnyét. A Nerf fegyverekkel hatalmas mennyiségű töltényt kap.

Adjon vizet a fegyverhez, hogy előkészítse ezeket a használatra! A hidratált töltények nagy sebességgel tüzelnek a pisztolyból és felrobbannak, amikor célt találnak. Nem kell köröket felvenni! A blaster innovatív kialakítása a kivételes minőséget és stílust ötvözi. Teljesen automatikus, valamint félautomata üzemmódokkal, kivehető tárral, kihúzható készlettel, védőszemüveggel egyaránt rendelkezik. Emellett könnyen kivehető újratölthető akkumulátort, valamint univerzális USB-A, USB-C töltőkábelt is tartalmaz.

A Nerf fegyvereket leginkább kültéri, udvari vagy utcai használatra tervezték, 14 éves kortól ajánlott az ezekkel való játék. Kisebb korban még veszélyesek lehetnek a lövedékek miatt, így inkább várjunk vele.