ST Solar napelem telepítő cég

Napelem telepítő cégek, akik ingyenes helyszíni felméréssel dolgoznak

Az utóbbi időben sokat emelkedett Magyarországon is az energiaár, emiatt pedig többen keresik a költséghatékony megoldásokat. Spórolni nem igazán lehet, mert ezzel csak a kényelmünkből adunk le, viszont egy napelem rendszerrel akár le is nullázhatjuk a havi villanyszámlát, de ez viszonylag nagy befektetés. Ezért is népszerű választás az ST Solar napelem telepítő cége. Vannak vállalkozások, amelyek már a helyszíni felmérést is pénzért végzik el, ami azt jelenti, hogy még sehol semmi, de a potenciális megrendelő jelentős összeget fizetett ki.

Nos, ez az ST Solar cég esetében nem így működik. A szakemberek kivonulnak a helyszínre és teljesen díjmentesen végzik el a felmérést, majd ennek alapján küldik el az árajánlatot. Ezekre a szakértőkre számíthatunk a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig. Nekik előleget sem kell fizetni, a megrendelők a vállalkozás díját akkor fizetik ki, amikor átadta a napelem rendszert. Átvállalják az ügyintézést, papírmunkát is, vagyis beszerzik a szükséges engedélyeket, intézik a pályázatot. Akár több támogatást is segítenek megpályázni.

Felvehetjük a kapcsolatot ezekkel a szakemberekkel a stnapelem.hu weboldalon keresztül. Érdemes ezt megtennünk, mert a cég munkatársai minden lépésnél velünk lesznek. A szükséges lépések, időrendi sorrendben a következőek: helyszíni felmérés, műszaki, villamossági tervezés, engedélyek beszerzése, pályázatok intézése, személyes ügyintézés, napelem telepítése.

Gondoljunk bele, hogy mennyi járkálni-, intéznivalónk volna mindezekkel, ha a szakemberek nem vállalnák át ezeket a teendőket! Olyan márkás paneleket használnak, mint az AEG, Longi, Trina, Risen, Sharp. Ugyanakkor, a rendszerben nagyon fontos szerepet játszó invertereket (váltóirányítókat) is híres gyártóktól válogatják ki, így jelenik meg sok szisztémában a Fronius, Huawei, SolarEdge, SMA, Solplanet. Tehát, a megálmodástól a teljesen megvalósulásig, sőt, utána még évekig nyomon követéssel, garanciális teendőkkel is mellettünk állnak ezek a tapasztalt, megbízható szakemberek.