méhpempő babavárás

Méhpempő babavárás előtt és alatt

A várandóság egy nő életének egyik legcsodálatosabb időszaka, ezért is annyira szorongató érzés, amikor egy párkapcsolatban, illetve házasságban hosszú próbálkozás után sem jön el ez az áldott állapot. A számos utódot világra hozó méhkirálynő tápláléka, a termékenységet elősegítő méhpempő babavárás előtt álló, jövendőbeli kismamáknak is nagy segítségükre lehet.

Ez a méhek által előállított, ásványi anyagokban, nyomelemekben, fehérjékben és B-vitaminban gazdag élelmiszer bizonyítottan jó hatással van a női hormonrendszer működésére, kedvező feltételeket teremt a peteéréshez, ugyanakkor felerősíti az új élet táplálására készülő szervezetet. A méhpempő babavárás előtt a pár mindkét tagja által fogyasztható, sőt, ajánlott is, hogy az apai örömökre vágyó férfiak ugyanúgy beépítsék a napi étrendjükbe, mint az anyaságra vállalkozó nők.

A BeoBee bioméhészet felhozatalában kapható tiszta méhpempő babavárás alatt, a csoda bekövetkezte után is jó szolgálatot tesz a nagy kihívás előtt álló testnek és léleknek. Helyes használatáról a méhészet honlapján tájékozódhatnak az érintettek.