murva ár

Murva ár több osztályozottság és méret szerint

Az utak burkolásához, házkörüli díszkertek, autóbeállók, útalapok készítéséhez közkedvelt alapanyag az apró zúzalékkő vagy kavics. A közismertebb nevén murva többféle típusa megtalálható. A murva ár ennek függvényében változik, mivel a kőzúzalék típusa meghatározó lehet a költségek szempontjából.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a murva nagyságát tekintve is többféle áll rendelkezésre, azonban az osztályozottság és a minőség tekintetében is vannak eltérések. A szemcseméret tekintetében 0-tól egészen 55 mm-ig terjed a skála. A murva ár tehát több tényezőtől függően változik, de ami a legfontosabb, az osztályozottság és a méret. Az osztályozatlan változatok általában olcsóbbak, az osztályozottat viszont szállítás előtt alaposan át kell válogatni, így drágább.

A murva ár abban az esetben kedvezőbb, ha nagytételben rendelik. Jó minőségű, osztályozott vagy osztályozatlan murva kedvező áron és remek feltételek mellett megrendelhető a kontener-rendeles.info weboldalon keresztül, akár egyetlen telefonhívással.