Whiteboard

Kiváló segítség a Whiteboard

Irodai és otthoni használatra egyaránt praktikus megoldás egy törölhető üzenőtábla, hiszen erre fel lehet írni a fontos teendőket, üzenhetünk a párunknak, a gyermekeknek. Mágneses, zománcozott Whiteboard típusok között válogathatunk az officemarket.hu webáruház termékpalettáján, ahol hatalmas a felhozatal.

A keresés szűkíthető alcsoport, felület, gyártó, keret, magasság, szélesség, szín és ár alapján. Az oldalon megtalálható termékkereső mindenkinek nagy segítséget nyújt, de főleg azoknak, akiknek kevés idejük van arra, hogy kiválasszák az ideális darabot. Igen modern és designos Whiteboard modellek közül választhatjuk ki a célnak legjobban megfelelőt.

Ha a vásáron pénzt is szeretnénk megtakarítani, akkor választhatjuk az akciós áron forgalmazott példányokat, így akár 21% is nyerhetünk az eredeti árból. Nemcsak fehér, hanem zöld, kék, rózsaszín Whiteboard is szerepel a kínálatban, sőt, olyan szintén megtalálható, ami órával van felszerelve. Tehát a célunknak megfelelő biztosan ott van a palettán.