szúnyogháló bejárati ajtóra

Minőségi szúnyogháló bejárati ajtóra alumíniumból

Amikor a tavaszról beszélünk, akkor a szúnyogok szoktak legutoljára az eszünkbe jutni. Az ablakok mellett, a szúnyogháló bejárati ajtóra is kerülhet, ami még nagyobb biztonságot nyújt a bent tartózkodóknak. Az ajtóra szerelhető rolós szúnyogháló többféle kivitelben érhető el.

Az egyik legjobban felkapott az alumínium, aminek előnye, hogy nem foglal helyet, ellentétben a megszokott oldalra nyíló szúnyogháló keretekkel. Az alumínium alkatrészeket fehérre festve, de aranytölgy vagy dióhatású fóliával is kérhetjük, hogy még inkább passzoljon a lakás kinézetéhez. Emellett a háló UV-stabil üvegszálerősítéssel van ellátva, ami biztosítja a tartósságot és a szabad átláthatóságot rögzített állapotban is. Nem kell attól félnünk, hogy pár hónap alatt tönkremegy, még akkor sem, ha a gyermekek folyamatosan ki-berohangálnak.

A kilincs kerülhet jobbra és balra is, így minden házhoz illeszkedni fog, nekünk csak a végső döntést kell meghoznunk, mégpedig a szúnyogháló bejárati ajtóra való megvételét és felhelyezését.