ahimsa mosóparfüm

Az Ahimsa mosóparfüm tartós hatású

Ezt az öko illatkoncentrátumot általában a hagyományos öblítők helyett alkalmazzák. Az Ahimsa mosóparfüm adagolását tekintve, 10-20 cseppet kell 100 ml vízhez vagy ecethez keverni.

Egyetlen tubus körülbelül 150 mosáshoz elegendő. Illat szerint 6 féle variációt találhat az üzletek polcain. A körömvirág, a tavaszi szellő, a levendula, a barack, a vízililiom és az aloe vera egyaránt népszerű a felhasználók körében. A készítmény előnyei közé tartozik többek között, hogy a mosható pelenkák pórusait nem tömíti el. Az Ahimsa mosóparfüm mellé javasolt mosódarát vagy mosószódát beszerezni annak érdekében, hogy a tisztítás hatékonyabb legyen.

Ha szeretné az illatokat tesztelni, mielőtt nagyobb kiszerelésben megvásárolná azokat, akkor próbálja ki a 10 ml mintadarabokat. A termék természetes megoldást kínál a ruhák frissen tartásához. A hagyományos üzletek mellett, jelen van a webshopokban is, így a vásárlást a világhálón keresztül is lebonyolíthatja. Az Ahimsa mosóparfüm finom illata több napon keresztül élvezhető.