virágmag

Melyik virágmag az ideális választás?

Ahogy az első tavaszi napsugarak megjelennek, egyre többek mennek ki az udvarra, hogy megszépítsék azt. A virágmag vásárlásának is ez az időszak kedvez a leginkább, hiszen ilyenkor érdemes beszerezni. A változatos felhozatalban megannyi különféle darab található.

Többek között a szegfű, bársonyvirág, petúnia, aranyeső, csillagfürt vagy akár a harangvirág. A virágmag kínálat remek lehetőségeket rejt magában, hiszen segítségével gyönyörű és elkápráztató kertet lehet létrehozni. Vannak évelő fajták is, amelyekkel nincs feltétlenül annyi gond, kevesebb törődést igényelnek. A virágmag és az abból fejlődő csodálatos növények nemcsak a szemet kápráztatják el, hanem dekorációs elemei is lehetnek a kerteknek.

Kimondottan okos döntés hasonló fajtákkal betelepíteni a területet, amelyek jól alkalmazkodnak az aktuális viszonyokhoz. A bőséges vízigény, a napsütés, vagy éppen a szükséges árnyék mennyisége mind ilyenek. Egy-egy kis vetőmag több évig képes teremni, így a hangulatos előkert garantálva lesz.