elektromos szegélynyíró

Látványos végeredmény elektromos szegélynyíróval

Gyönyörűen rendezett környezetet teremthetünk magunknak, hogyha a fűnyíró mellett bevetünk egy másik hasznos szerszámgépet is. Az elektromos szegélynyíró kis helyen is elfér és bármikor előkaphatjuk, amikor szükség van rá.

Nem szép látvány, hogyha a magas fű ott marad a fák és a kerítés tövében. Sajnos az ilyen szűk helyekre, sarkokba nem fér be egy átlagos fűnyíró, ezért ott szabadon nőhet tovább a növény. Viszont az elektromos szegélynyíró a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes munkát végez.

Mivel ezt kimondottan a lágyszárú növényekhez tervezték, azért kerüljük a keményebb akadályokat! Ha rendeltetésszerűen használjuk az elektromos szegélynyírót, akkor nem kell attól tartanunk, hogy idő előtt tönkremegy.

Sajnos sokan összetévesztik a fűkaszával, ezért megpróbálják az egész udvart megtisztítani az elektromos szegélynyíróval. Viszont a motor a folyamatos erőltetés hatására könnyen tönkremehet. Tehát minden alkalommal gondoljuk át, hogy pontosan melyik eszközre van szükségünk a fűnyírást illetően!