kültéri kamera rendszer

Kültéri kamera rendszer, amelyet a statisztika is igazol

Statisztikailag bizonyított, hogy azokon a környékeken, amelyeken több ingatlan is kamerával felszerelt, kevesebb a vandálkodás, a betörés és az ezekhez hasonló bűncselekmények. Egy kültéri kamera rendszer látványa elrettenti a bűnelkövetéstől az illetéktelenül behatolni vágyókat. Ma már igen könnyedén hozzájuthatunk olyan biztonságtechnikai eszközökhöz, mint a kamerák, ám nem árt óvatosnak lenni, főként kültéri kamera rendszerek telepítésekor.

Az ingatlanokon belül elhelyezett egységeknek kevésbé szükséges ellenálló burkolattal rendelkezni, de a kültérieknek megfelelő kvalitásokkal bíró burkolattal kell készülniük, hogy bírják a strapát az időjárás viszontagságaival szemben. Meg kell védeniük az elektronikai alkatrészeket a forróságtól, az esőtől és a fagytól is.

Általában a bejárat közelébe telepített eszközökről van szó, de egyre elterjedtebbek a kültéri kamera rendszerek fákra helyezése. Ezek a berendezések számos bűntettet segítettek már feltárni, mert könnyen felfedhető általuk az elkövetők személyazonossága.