cider

Könnyed és nőies a cider

A nyári időszakok egyik legkedveltebb itala a szódával dúsított almabor. Könnyedségének köszönhetően, a nők is előszeretettel fogyasztják a cider különféle változatát. Nagy múltja és kultúrája az angolszász vidékről származik, a britek például a mai napig élnek-halnak érte. Magyarországon csak az utóbbi néhány évben robbant be a piacra, de máris számos fogyasztó vásárolja előszeretettel.

Az szódás almabor, vagyis a cider ma már különféle ízesítésben rendelhető meg az online italboltunkból is. Válassza ki a kívánt márkát, a csomagját pedig a legrövidebb időn belül feldolgozzuk és szállítjuk. Az átvételi módnál mindenképp jelölje meg, hogyan kéri a rendelését! Ez alapján állítjuk be a szállítás költségeit.

Bármilyen kérdése akad, forduljon hozzánk bizalommal! A könnyed és nőies cider mellett, sok más, inkább férfiasabb italokra is szert tehet, ilyen például a vodka, a vermut, a konyak vagy az abszint. Azok a változatok, amelyek díszdobozzal együtt rendelhetőek meg, kiváló ajándékok családtagoknak, főnököknek, jó barátoknak.