arany Szűz Mária medál

Az arany Szűz Mária medál tökéletes vallási szimbólum

Szűz Mária a Biblia és a Korán egyik kiemelkedő alakja. Ő a Mennyek Királynője, a Boldogságos Szűz, Jézus anyja. Régóta jelképe a határtalan szeretetnek, az anyaságnak és az ezzel járó ösztönöknek.

Ráadásul az arany Szűz Mária medál viselése régi szokás és vallási töltete miatt a második legnépszerűbb jelkép a kereszt után. A vallási medálok használatának megvannak az előnyei, erőt, különféle áldást, bölcsességet, hitet nyújtanak a viselőjének.

Mivel az arany a legkedveltebb nemesfém a mai napig, nem csoda, hogy az arany Szűz Mária medál különféle modelljei váltak a legkeresettebbekké. Online ékszerboltunk lehetőséget kínál arra, hogy Ön is vásároljon Szűz Máriával díszített ékszereket.

A nálunk megrendelhető változatok egyike a gravírozott arany Szűz Mária medál, ami egy szétnyitható szívbe foglaltatik. Egyaránt tökéletes ajándék gyerekeknek, akik túlesnek a keresztségen, az elsőáldozáson, bérmáláson, valamint anyáknak és nagymamáknak, a mérhetetlen anyai szeretet és önfeláldozás tökéletes jelképeként.