kerti pad tárolóval

Kerti pad tárolóval a rejtett négyzetméterekhez

Ki ne szeretne egy békés délután kiülni az udvarra és élvezni a lágyan szálló kellemes levegőt? Egy kerti pad tárolóval egyszerre több funkciót is betölt a ház körül. Nemcsak Önnek, hanem a barátainak és a családjának is tökéletesen megfelel pihenés és beszélgetés céljából, arról nem is beszélve, hogy a belső üres tér kihasználható könyvek, játékok, kerti szerszámok, párnák és takarók tárolására.

Vannak olyan udvarok, amelyek kisebbek az átlagnál, hátsó kertek, ahol mindig jól jön néhány rejtett négyzetméter. Ezek a tárolók úgy vannak megtervezve, hogy egy külső szempár egyszerű padnak lássa, némelyiknek még háttámlája is van. Választható egyszerű műanyag és olyan is, ami szövettel van bevonva, így beltéren éppen olyan praktikus, mint a kültéren.

A kiváló minőségnek hála, az alapanyag nem rongálódik meg az időjárási viszontagságok ellenére sem. A kerti pad tárolóval ötletes megoldás a pakolásra, nem zavarja a szemet és még kényelmes is. Ráadásul kevés helyet foglal, így akár lakáson belül is elhelyezhető.