irodabérlés

Irodabérlés kisokos budapestieknek: ezekre mindig figyelj

Mindenkinek az a vágya, hogy olyan környezetben dolgozhasson, ami kellően konstruktív és támogató. Bár az elmúlt években jelentősen felkapottá vált a Home Office, azért vannak olyan feladatok, amelyek otthonról nem intézhetőek el. Szerencsére, anélkül lehet már kiváló munkát végezni, hogy bármilyen feltételt mellőznöd kellene. Az irodabérlés mindig rejteget magában veszélyeket.

Mi van, ha túl távol van az otthonodtól és problémás a bejárás? Előfordulhat, hogy a felszereltség nem az igazi. Az sem egy leányálom, ha a portással kell több 10 percen keresztül egyeztetned, hogy végre bejuthass. Ami pedig a bérleti szerződést illeti, a legrosszabb, ha alapból 1 hónapra kell lekötnöd a helyiséget, miközben csak néhány napra van szükséged vagy legfeljebb egyetlen hétre. Mindezen gondoktól megszabadulhatsz, ha jó helyen kopogtatsz. Az FRoffice például egyaránt kínál rövid és hosszú távú irodabérlési lehetőségeket Budapesten.

Ennek keretében teljesen rugalmas módon 1-től 20 főig, 1 órától akár 1 teljes évig bérelhetsz olyan irodát, ami alapból fel van szerelve flipcharttal, nagyképernyős kijelzővel, különféle számítástechnikai eszközökkel, valamint folyamatosan biztosított az erős üzleti WIFI hálózat. Ahhoz, hogy dolgozhass, bőven elég a laptopodat magaddal hoznod és máris teljes lendülettel vetheted bele magad a kihívásokba. Mindez hol található? A 13. kerületben a Dózsa György út és a Lehel utca sarkánál, voltaképpen a város szívében. Taxival, busszal, trolival és természetesen saját autóval ugyanúgy kényelmesen megközelítheted.

A munkatársaidnak és tárgyalópartnereidnek sem lesz nehéz rátalálni az irodára. Az ajtót előre megadott kapukód nyitja, így nincs felesleges egyeztetés a portással, valamint a nap folyamán szinte bármikor kezdhetsz, amikor azt a munkarended megköveteli. A kényelem mellett, még a pihenésre és feltöltődésre is nyílik lehetőség. A gépesített konyhában kávét, teát készíthetsz és elfogyasztásával kellő lendületet kap majd a kreativitásod. Mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Keresd fel a froffice.hu weboldalt és győződj meg erről a saját szemeddel!