esernyő

Esernyő a zord időjárásra

Ősszel véget érnek a vakációk, szabadságok és minden reggel munkába, egyetemre, iskolába kell indulnunk. Rendkívül bosszantó, amikor a használt esernyő szélállósága, tartóssága nem állja ki a próbát, átfordul vagy beázik, így mi is bőrig ázva jutunk el a munkahelyünkre.

Szerencsére, napjainkban már nagyon sokféle ernyő szerezhető be és az árak is meglehetősen változóak. Sokan azt gondolják, hogy a kereskedők árképzése miatt van ez így, pedig nem! Sokkal inkább az adott esernyő minősége határozza meg.

Például a Doppler termékeit szélcsatornában tesztelték, vázszerkezetük olyan erős, hogy még a nagyobb széllökések esetén sem hagynak cserben.

Nem érdemes spórolni az árán, mert az olcsó kiegészítő már a kisebb széllökésektől is könnyen eltörhet, ha pedig a vázszerkezet nem képes kifordulni, akkor baj esetén használhatatlanná válik. Ha igazán tartós, strapabíró esernyő megvétele a cél, akkor a taskagaleria.hu webáruházban ajánlott szétnézni. Egyszínű és mintás modellek egyaránt vannak készleten.