interaktív játékok

Interaktív játékok szórakozáshoz és tanuláshoz

A modern technológia csodás dolgokat tesz lehetővé. Az interaktív játékok a kreatív fejlesztők és a csúcstechnológia szülöttjei. Hihetetlen sikert aratnak, hiszen ezek nem csupán szépek, aranyosak, hanem valóban „játszanak” is a gyermekkel. Sok közülük kifejezetten készségfejlesztő.

Gondoljunk itt a már igen közkedvelt Fischer Price tanuló kutyusokra, amelyek énekelnek a kicsiknek, a testrészeket, színeket és az ABC-t is segítik elsajátítani nekik, kedves énekekkel és mondókákkal tarkítva. Az interaktív játékok között minden korcsoportnak vannak csodás termékek. Itt van például a Bob a mester sorozatból ismert Dizzy figura, ami 4 angol mondatra tudja megtanítani a kisebbeket. A Turbó Doki társasjáték pedig egy szórakoztató családi társasjáték 500 témával, határtalan mókával.

A jatekotthon.hu webáruházban a legnívósabb interaktív játékok kapnak helyet. Baby Yoda beszélő plüss, Macrobot, tanuló okosóra, Leon, a ragyogó kaméleon és még sok érdekes és értékes termék várja az interaktív játékok kedvelőit.