mezőgazdasági fólia

Igazán sokoldalú a mezőgazdasági fólia

A tavaszi időszakban, komoly figyelmet szentelünk a kertészkedésnek, hiszen az alapok megteremtése az, ami talán a legfontosabb a növénytermesztésben. Eldönthetjük például, hogy a gyomtalanítást milyen módon fogjuk kivitelezni, a termesztésben használunk-e sajátos eszközöket vagy sem. Az mezőgazdasági fólia hihetetlenül változatos módon alkalmazható és a hatékonyságához nem fér kétség.

A sötét típusokat a talajfelszínre terítve, jelentős nedvesség visszatartást érünk el és a fényszabályozás révén a kívánatlan gazokkal sem lesz gondunk. A mezőgazdasági fólia átlátszó kivitelei, melegágyak és sátrak felhúzására használható.

A vásárlásnál ilyenkor figyelni kell, hogy az ultraviola sugárzásnak minél nagyobb mértékben ellenálló kivitelt válasszuk, mert csakis így biztosítható, hogy több szezont is kibírjon a takaró. Többféle méretarány között dönthetünk, annak függvényében, hogy milyen célt akarunk elérni. A mezőgazdasági fólia figyelemreméltó tulajdonságainak kihasználása csakis az előnyünkre válhat.