késkészlet

Minőségi késkészlet minden konyhába

Ahhoz hogy a konyhában minden alapanyagot tökéletesen fel tudjunk dolgozni, minőségi, tartós késekre van szükségünk. Attól függően, hogy milyen gyakran sütünk, főzünk, érdemes a célnak megfelelő eszközöket beszerezni. Ha profi és mutatós késkészlet mellett tennénk le a voksunkat, akkor mindenképp az Edényshop kínálatából kell választani.

Már 6 darabos szettek is kaphatók, amiben megtalálható a filéző-, kenyérvágó, szeletelő-, hámozó és séfkés, illetve rendszerint a fenőacél is helyet van. Válasszuk ki a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációját, a késkészlet markolata legyen kézreálló, ergonomikus kialakítású, az éle pedig készüljön rozsdamentes acélból, ami jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is!

A rendszerint állvánnyal együtt kínált szettek ajándéknak is tökéletesek. Olyan neves márkákat szerezhetünk be, mint például a Tefal, a Berghome, a Berlinger Haus, a Blaumann, a Tramontina vagy az Arcos. Egy ilyen késkészlet több évig probléma nélkül használható, legyen szó akár otthoni szakácskodásról, akár profi éttermi munkáról.