A76 fodrászszalon

Hallottál már erről a fodrászszalonról?

A férfiak legtöbbje kelletlenül indul el hajat vágatni, mert soknak tartják a várakozási időt, esetleg a megbeszélt időpontban nem tudnak megjelenni a szalonban. Ha egy olyan helyen nyiratkozhatnak és tethetik rendbe a szakállukat, ahol női szakemberek fogadják, kissé megenyhülnek. Az A76 fodrászszalon csakis női fodrászokat alkalmaz. Azért nagyon jó dolog ez, mert egy női szem sokszor jobban látja, hogy mi áll jól a férfinak, aki beül a székbe. Pontosan tudja, melyik az a frizura és/vagy szakáll, ami passzol a stílusához, a fejformájához, az adottságaihoz.

Ráadásul az itt dolgozó hölgyek nem csupán érzik a vendégeik stílusát, hanem igazán profi módon el is készítik azt. Ha a megfelelő szakállat és frizurát kapod, akkor biztos lehetsz abban, hogy az magabiztosságot és sikert hoz majd neked. Az A76 barber shopban kifejezetten családias a hangulat, itt nemcsak az a fontos, hogy elégedettek legyenek a vendégek a szakáll- és hajvágással, igazítással, de számít az is, hogy jó élmény legyen a borbélyhoz járás.

Az a76.hu weboldalon megismerheted a borbély hölgyeket, így amikor kéred az időpontot, meg tudod mondani, hogy melyikükhöz szeretnél bejutni. Budapesten, két helyszínen találod meg ezt a barber shopot, az Andrássy út 76., illetve a Móricz Zsigmond körtér 11-12. szám alatt. Abba a szalonba jelentkezhetsz be, amelyik közelebb van a lakásodhoz vagy a munkahelyedhez. Bármilyen elképzelésed és hajtípusod legyen is, a borbély lányok a legjobbat hozzák ki belőle. A portálon megtalálod a lányok munkáinak fotóit is, amiből ötletet meríthetsz a saját frizurád és szakállad kialakításához.

Teljesen mindegy, hogy rövid, hosszú, göndör, hullámos haj vagy hosszú szakáll, átmenetes vagy borosta, ebben a barber shopban biztosan azt kapod, amit szeretnél. Mondhatnád most, hogy biztosan egy vagyonba kerül a szolgáltatás, de ez nem fedi a valóságot. Erről magad is meggyőződhetsz, ha megtekinted a weblapon található árlistát. A tökéletes megjelenést csak tökéletes frizurával és/vagy szakállal érheted el.