karácsony előtt szerezzük be az ajándékokat

Érdemes már időben készülni az ünnepekre

Nem érdemes várnunk az ünnepi bevásárlással decemberig, ha jelentős összegeket szeretnénk megspórolni. Már jóval karácsony előtt szerezzük be az ajándékokat a boltokból! A pénztárcánk megkímélésén túl, további előnyöket is magában rejt a korán meglépett bevásárlás.

Bizonyos termékek esetében ugyanis hamar kiürülhet a készlet és mire odajutnánk, hogy elhoznánk a kiszemelt szuvenírt, sokszor már nem marad egyetlen darab sem. Érdemes ügyelni a külföldre leadott rendeléseket illetően is, hiszen a túlterheltség miatt lehet, hogy a későn igényelt csomag nem érkezik meg időben.

Az utolsó ismert statisztikai adatok alapján, szeptemberre 5,5 százalékra fokozódott az éves infláció, ami júliusban még 4,6 százalék, augusztusban pedig 4,9 százalék volt.

A gazdasági elemzők szerint arra számíthatunk, hogy a drágulás mértéke tovább emelkedik majd az év végéig és novemberben már a 6,5 százalékot is elérheti. Legyünk előrelátóak és karácsony előtt szerezzük be az ajándékokat! Így a legnagyobb nyugalomban várhatjuk az ünnepeket.