gyerek piszoár

Érdekes kialakítású gyerek piszoárok

Minden szülő örül annak a pillanatnak, amikor a babája elkezdi kérni a bilit. Ez a fordulópont 18-24 hónapos korban következik be. Ebben az időben a csecsemők abbahagyják a pelenka viselést, ami egy valódi mérföldkő a fejlődésükben. A szülők előtt pedig felmerül a kérdés, hogyan szoktassuk rá a bilire?

A fiús családok esetében a gyerek piszoár jó megoldást jelent a problémára. Figyelembe kell venni, hogyha a kicsi aktívan ellenáll a használatának, akkor semmiképpen sem szabad kényszeríteni. A babákat fokozatosan kell felkészíteni erre és elmagyarázni nekik, hogy ők már nagyok és úgy is kell viselkedniük.

Ennek megfelelően pedig el kell kezdeniük a gyerek piszoárt használni. Ne felejtsük el azt sem, hogy a gyerekek szeretik másolni a felnőttek viselkedését, megismételni a mozdulataikat, utánozni a szokásaikat. Az apa vagy az idősebb fiútestvér segíthet ebben a folyamatban. A gyermek piszoár lehetőséget ad a kicsiknek arra, hogy utánozzák a felnőtteket. Ezen kívül, a termékek játékos kivitele igazán érdekessé teszi a WC-be járást.