illóolaj

Az illóolaj egzotikus hangulatot teremt

Sokan kedvelik az aromaterápiát, mert kellemes atmoszférát lehet általa teremteni. Ezt akár a lakásában is megteheti, amennyiben rendelkezik párologtatóval. Az illóolaj rengeteg változatban elérhető, ezért bármilyen hangulatot képes megteremteni az otthonában. Amennyiben frissességre vágyik, úgy meglehet a citrus gyümölcsök közül érdemes választani.

Azonban, ha szívesebben fekteti a megnyugvásra a hangsúlyt, akkor a levendula és a mandarin kiváló segítséget nyújt az alvásban. Az illóolaj kiválóan alkalmas a légkör fertőtlenítésére is. Például a hideg időszakban, amikor igen gyakori a megfázás, javasolt az eukaliptusz vagy a teafa változatot használni annak érdekében, hogy elpusztítsa a levegőben lévő baktériumokat.

Sőt, ha úgy tartja kedve, akár az ápolószerekbe is cseppenthet néhányat, ezáltal a bőrét is felfrissítheti. Mivel az illóolaj koncentrált formában van előállítva, így azt nem szabad egyenesen felvinni a bőrre. Mindig hígítani szükséges, hiszen roppant erős. Továbbá, csakis a természetes összetevőjű készítményt szerezze be, hogy garantált legyen a termék jótékony hatása!

A hajvégápoló meggátolja a töredezettség kialakulását

Natúr alapanyagokat tartalmaz, amelyek kifejtik a jótékony hatásukat a hajkoronán. A hajvégápoló lényegében véve egy olaj, ami táplálja és regenerálja a hajat. Azzal is frissíti a frizuráját, ha időnként a fodrász lecsippent a végéből pár centit. Ezt követően máris alkalmazhatja az eltérő termékeket, amivel fokozhatja az egészséges megjelenést.

Mivel a hajvégápoló összetevői natúr alapanyagok, így azt gondolják, hogy esetleg magas áron kapható. Ez nem így van, ugyanis mindenki elérhető áron juthat hozzá a luxus kategóriájú készítményekhez is. Vannak egzotikus termékek, amivel érdemes kényeztetni a hajvégeket.

A natúr hajvégápoló akár a fejbőrre is felvihető. Ezáltal serkentheti a hajnak a növekedését, a fényességét és a dús megjelenést. Már csak ki kell választania a tápanyagokban gazdag készítményt, ami majd kellően ápolja a frizurát.