Minőségi karikagyűrűk

Életre szól az esküvői karikagyűrű viselése

Bár sokan várják a nagy napot, azért egyáltalán nem egyszerű feladat kiválasztani a tökéletes aranykarikát. Eltekintve a speciális esetektől és helyzetektől, az esküvői karikagyűrű viselése egy életre szól és mindenképp fontos, hogy ne csak mutatós legyen, hanem kényelmes is.

Az ékszeripar rengeteg esküvői karikagyűrű modellt készít, tervez, így a választék olyan sokszínű és sokrétű, hogy nagyon nehéz benne eligazodni és megtalálni a megfelelőt.

Alapvetően azt kell átgondolni, hogy hány karátos legyen és mennyire vékony/vastag. Ezen túl az is számít, hogy a házasság előtt álló pár a megszokott sárga színt választja vagy kikacsint a modernebb fehér, esetleg rozé felé.

Ráadásul nem esett szó a bi- vagy trikolor modellekről, ahol egy-két csinos mintázat választja el a színeket. Ha nem volt klasszikus letérdelős leánykérés, akkor érdemes olyan esküvői karikagyűrűt választani, ahol a nőiben apró kristályokat is belefoglaltak. Érdemes arra is odafigyelni választás előtt, hogy a stílus mellett esztétikus is legyen az ujjakon.