Össztelós kerékpár

Elektromos – össztelós kerékpárok kiváló áron

Beköszöntött a kerékpárok új korszaka! Eddig lényegi változást laikus szemmel nem igazán lehetett észrevenni a bringákon. Egyre könnyebbek lettek és némileg változott a dizájn, a divatnak megfelelően. Viszont most már itt vannak az elektromos – össztelós kerékpárok, amelyekkel minden akadály legyőzhető.

A rásegítést egy erős villanymotor végzi, így az eddig legyőzhetetlennek tűnő emelkedők is játszi könnyedséggel megmászhatóak. Akik eddig nem voltak hajlandóak kiszakadni a kényelmes, városi környezetből, azok is felfedezhetik a különböző úttalan utakat.

A fizikai kondíció is sokat számít, amikor hegyi kerékpározásról van szó. Még az egyszerű túra is sok energiát vehet ki az emberből. Az elektromos – össztelós kerékpárok hajtása rendkívül könnyű és még kényelmes is.

A Kellys rendkívüli modelleket hozott, amit a THEOS testesít meg. Masszív, mégis könnyed kivitel jellemzi az elektromos – össztelós kerékpárok ezen változatát. A Rock Shoy Yari RC első teleszkóp kiválóan csillapítja a rázkódást. A plusz energiát egy Shimano STEPS E8000 akkumulátor szolgáltatja.