Briliáns karikagyűrűk

Egyedi karikagyűrű számos kialakításban

Az ékszerek viselete nagyon elterjedt divattá nőtte ki magát. Már az ókorban az egyiptomi civilizációk is használták a drágaköveket. A hölgyek körében nagyon kedveltek a csillogó kiegészítők viselete, ami kiemeli az öltözéküket.

Az egyedi karikagyűrű a házasságkötés szimbólumaként használt jelképes eszköz, amivel a fiatal párok a végtelen szerelmüket és az összetartozásukat mutatják ki. Alapanyaguk között megemlíthető az arany és annak változatai, de az ezüstből készült ékszerek is.

Az elkötelezettséget szimbolizáló eszköz díszítése számtalan formában fellelhető. Léteznek drágakövekkel kirakott árucikkek vagy egy különleges, az ifjú párnak sokatmondó gravírozott szöveg is ékesítheti a kiválasztott csecsebecsét.

Az egyedi karikagyűrűt általában a bal kezükön viselik a párok, így sokkal kisebb kopásnak és erőhatásnak van kitéve az eszköz, mivel a legtöbb ember jobbkezes. Az egyedi karikagyűrű készülhet rendelésre vagy a pontos méretek ismeretében megrendelhető az online webáruházak termékfelhozatalából is.