Klasszikus bevásárló kosár

Bevásárló kosár belső zsebbel

A bevásárlás a napi feladataink közé tartozik, hiszen a család elé mindennap ételt kell tenni. Nem mindegy azonban, hogyan szállítjuk haza a megvett termékeket. A legideálisabb a bevásárló kosár erre a célra, mert ebbe szépen bele lehet pakolni, nem törik össze a tojás, a kenyér nem válik lapossá, mire hazaérünk.

Érdemes márkás, minőségi bevásárló kosár megvétele mellett dönteni, mert így sok éven keresztül használhatjuk azt, nem fog meghibásodni, sem pedig elszakadni, tönkremenni.

A taskagaleria.hu webáruház kínálatában szereplő Reisenthel bevásárló kosár tartós anyagból készül, igazán praktikus és még egyedi megjelenést is kölcsönöz.

Nagy terhelhetőséget tesz lehetővé a stabil alumíniumváz és a tépésálló poliészter anyag. A fogó általában puha, párnázott, tehát nagyobb súlyok esetén is kényelmes a használata. Az apróbb tárgyak, mint a lakáskulcs vagy pénztárca, elhelyezhetőek a bevásárló kosár belsejében fellelhető cipzáras zsebben. Amikor éppen nincs használatban a kosár, laposra hajtható, így kis helyen is elfér.