fehérarany karikagyűrű

Divatosnak számít a fehérarany karikagyűrű?

A régészprofesszorok jelenlegi véleménye szerint a karikagyűrű az egyik legősibb ékszer, hiszen már i.e. 4000-ben Egyiptomban is a mai funkciójának megfelelően viselték azt az ókori emberek. A gyűrű a házastársak összetartozásának a szimbóluma volt a múltban és nincs ez másként a mai modern korban sem.

A fehérarany karikagyűrű trendje viszont új jelenségnek számít. Bár valóban friss divatirányzatról van szó, azt nem lehet elvitatni a fehérarany karikagyűrűtől, hogy a népszerűsége ne lenne elképesztő méretű. Sokan ugyanis egészen egyszerűen nem kedvelik a klasszikus sárga arany ékszereket, mert túlságosan feltűnőnek, így kissé hivalkodónak érzik ezt a kiegészítőket.

Ezzel ellentétben, a fehérarany a maga letisztult ragyogásával és egyszerű pompájával leveszi a lábáról azokat, akik a hétköznapokban is a kifinomult szépség elkötelezett híveinek tartják magukat. Abban az esetben tehát, ha az esküvő napját valóban feledhetetlen élménnyé szeretnénk tenni, a fehérarany karikagyűrű legyen a választásunk tárgya!