Johnnie Walker

A Johnnie Walker nem hiányozhat az asztalokról

Legyen szó születésnapról, névnapról, keresztelőről, ballagásról, esküvőről, évfordulóról, vagy csak éppen egy spontán buliról, ez az ital nem hiányozhat az asztalokról. A Johnnie Walker rendkívül karakteres ízzel rendelkezik. Felfrissíti, emellett jókedvre deríti az embereket. A terméket gyártó cég alapítója a kezdetekben nem álmodott ekkora sikerről.

Nők és férfiak egyaránt előszeretettel fogyasztják. Az ital népszerűségének titka a szakértelem, a minőségi alapanyagok, az eredeti recept, valamint a gyártási technológia. A Johnnie Walker manapság az egyik legkeresettebb whisky a világon. Napjainkban több mint 200 országban forgalmazzák és évente mintegy 130 millió üveget adnak el.

Az italnak sokféle fajtája van, vagyis mindenki kedvére válogathat. Abban viszont biztos lehet, hogy bármelyik változat is kerüljön a kosarába, biztosan lenyűgözi Önt és barátait! Az első kóstolásnál nem javasolt jéggel vagy vízzel keverni annak érdekében, hogy elnyerje a teljes ízhatást. A Johnnie Walker a hozzáértők szemében sokkal több, mint egy üveg ital.