delonghi kávégép

Designos darab a DeLonghi kávégép

Az automata kávéfőzők sok ember otthonának meghatározó elemei, mert ezek biztosítják a reggeli kényelmes kávéfőzést. Nagyon jó márka a DeLonghi kávégép, ami soha nem fog csalódást okozni a felhasználójának, tulajdonosának.

Kifogástalan választás lehet a mindennapokra, ráadásul a kavegepwebshop.hu netes üzlet kínálatában lévő gépezetek igazán korrekt áron vásárolhatóak meg. A termékpalettán szereplő Magnifica SECAM 22.110.B DeLonghi kávégép amellett, hogy rendkívül jól néz ki, designos darab, kiváló technikai jellemzőkkel is büszkélkedik. A funkcióit tekintve is optimális választás, ugyanis fel van szerelve aromaválasztóval, beépített kávéőrlővel, gőzfúvókával, vízszűrővel, de van gyorsgőzölési és 2 csésze funkciója is.

Igazán korszerű készülékről beszélünk, ami hosszú évekig kiszolgálja majd az igényeket, kényelmes használatot biztosítva. Őrölt és szemes kávéval egyaránt használható. Ez a DeLonghi kávégép most 8%-os árkedvezménnyel kerülhet a tulajdonunkba, így az ára mindössze 119 900 Ft.