esküvői helyszín

Útmutató a megfelelő esküvői helyszín kiválasztásához

Az esküvő előtt nagyon sok megszerveznivaló van, mint például a vendéglista megírása, az időpont, a menü, a menyasszonyi torta, a zenészek, valamint a legfontosabb a tökéletes helyszín kiválasztása. Persze a teendők eme listája egyáltalán nem komplett. Rengeteg mindenre kell gondolnia az ifjú párnak, mielőtt egy bizonyos esküvői helyszín mellett döntene. Az a legjobb, ha a kiválasztott hely megfelelően tágas, bőségesen van tér, kényelmesen elférnek a meghívottak, és nem utolsó sorban a környezet szépsége szintén sokat számít.

Például városi környezetből valódi felüdülés egy igazi kastélyszálló a maga varázslatos kertjével és teraszaival. A Budapesttől mindössze 50 km-re található Fenyőharaszt Kastélyszálló minden esküvőnek ideális helyszíne lehet, ha a fiatalok egy romantikus filmbe illő, csodálatos környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent.

A kastélyszálló gyönyörű kertjében szervezhetik meg a szabad programokat, illetve a polgári szertartást. Egy napig a fiataloké az egész kastély, itt ha kedvük tartja, fára mászhatnak, hempereghetnek a szénakazalban, fényképeket készíthetnek, szórakozhatnak kedvükre. Az esküdni kívánó pár választhatja ki az esküvői szertartás egyedi szövegét, és ugyancsak ők mondják meg azt is, hogy hol szeretnék megtartani az eseményt. Az előkertben, a fák alatt, az erdő mélyén, esetleg a tónál? Egyszerűen csak rámutatnak a kiválasztott helyszínre és a dolog már el is van intézve.

A vacsora felszolgálása is történhet szabadtéren, egy party sátor alatt, vagy fákkal körül ölelt teraszon. A Fenyőharaszt Kastélyszálló üzemeltetői mindenben segítenek a fiatal párnak, még az esküvői menü kiválasztásában is. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek esküvőszervezés terén, így szinte kizárt, hogy valamiben tévednének. Továbbá az esküvői dekorációt is a fiatalok választják ki itt, tehát egy olyan miliőt alakíthatnak ki, amelyet megálmodtak. Azért is optimális továbbá ez az esküvői helyszín, mert 24 órán át a vendégek kedvükre használhatják a szállodai szolgáltatásokat, színvonalas szállásban lehet részük.