ránctalanító arckrém

Csökkenti a mély ráncok megjelenését a ránctalanító arckrém

Manapság fontos, hogy az öregedés jeleinek megszüntetésére irányuló kozmetikumok jó hidratáló formulával rendelkezzenek. A ránctalanító arckrém ezen tulajdonsága alapvető fontosságú a bőr hidratáltságának javításához és a bőr egészségének megőrzéséhez.

A termékben található összetevők magukhoz vonzzák a vízmolekulákat a bőr felső rétegébe, így segítik csökkenteni a nedvesség vesztését. Emellett puhítják a bőrfelületet és enyhítik a szárazság, feszülés érzését. A ránctalanító arckrém peptideket is tartalmaz. Ezek természetes módon is jelen vannak a bőrünkben, aminosavak kombinációjaként. Néhányuk természetes antibiotikumként működik, elősegítve a sebgyógyulást és a kollagéntermelést. A tudomány még mindig nem tisztázta, hogy a peptidek mennyire hatékonyak a bőrápolásban, de valószínűleg igencsak hasznosak.

A peptidek segíthetnek a bőrgát helyreállításában és az öregedés jeleinek leküzdésében. Az AHAVA Apple Of Sodom ránctalanító arckrém egy fejlett, egész napos hidratáló kozmetikum, ami csökkenti a mély ráncok megjelenését.