uv/led lámpa

Az UV/LED lámpa masszív felépítésű

Hatalmas kínálatban érhető el, ezért a kiválasztása előtt tisztázni kell néhány dolgot. Otthoni használat esetén javasolt a kisebb teljesítményű UV/LED lámpa egyik verzióját beszerezni. A kezdő műkörmösök sokat gyakorolnak, így nem érdemes elsőre egy drága eszközzel kísérletezni.

Ezzel ellentétben, vagyis a profiknak olyan termékre van szükségük, amelyek professzionálisak. A szakemberek általában kettőt is vásárolnak belőle, hogy a manikűr készítés során a vendégek kellemesen érezzék magukat és véletlenül se nyúljanak bele az elkészült munkába. Az UV/LED lámpa hosszú élettartammal bír. Az előnyei között még azt is meg kell említeni, hogy minden anyagot megköt, vagyis gyorsan megszárít. Nincs szükség bemelegedési időre, hiszen a bekapcsolást követően maximális teljesítményen működik.

Esztétikus kialakításának hála, azonnal beilleszkedik az adott környezetbe. Egy minőségi UV/LED lámpa jóval magasabb árkategóriába tartozik az egyszerűbb kellékekkel szemben, viszont minden pénzt megér, ha a pozitívumait veszi figyelembe.