borbély

Borbély VS fodrász szalon: hogyan válasszak a kettő között?

A borbélyok korszaka ismét eljött. Valamikor nagyon sok évvel ezelőtt volt hatalmas hagyománya ennek a foglalkozásnak. Természetesen a múltban sokkal többet adott, hiszen a szakemberek olykor még bizonyos egészségügyi beavatkozásokat is elvégeztek. A modern orvostudomány megjelenésével ez a feladatkörük megszűnt és maradt főként a haj- és szakállápolás. A borbély szalonokat később leváltották a fodrászatok, de manapság ismét felszálló ágban van a komplex szolgáltatás. Egy borbély szalon több szempontból is különbözik egy hagyományos fodrászattól. A profi hozzáállás teljesen alap, de itt többről van szó.

Az emberek megkövetelik azt a pluszt, amit máshol nem kapnak meg. Ennek megfelelően az ugyanarra a fazonra igazított üzlethelyiségek hihetetlenül lehangolóak tudnak lenni. Ha tehát valaki szeretne egy komolyabb klientúrát kiépíteni, akkor tudnia kell, hogy mivel ragadhatja meg az érdeklődők fantáziáját. A barber shopban pontosan ezt nyújtjuk. Amit itt találsz az sokkal több, mint egy hagyományos fodrászat. Minden munkatársasunk erében valódi borbély vér csörgedezik.

Ennek megfelelően legyen az haj vagy éppen szakáll, esetleg mindkettő amivel dolgozni kell, a lehetőség erre adott. Gyorsan és alaposan fogjuk elintézni a frizurádat teljesen az igényeidnek megfelelően. Ami pedig a sajátos miliőt illeti, olyan nincs még egy a környéken. Teljesen úgy rendeztük be a szalont, hogy az az 1920-as évek Amerikáját adja vissza. Egy valódi gengszter barber shopba fogsz belépni. Korhű képek, bútorok fogadnak majd.

A falon a Thompson gépfegyver, mini shotgun, colt és revolver található kiakasztva, amikkel bátran készíthetsz egy saját képet. Igaz, hogy csak replikákról van szó, de teljesen élethűek. Ha van bőven időd, akkor csak úgy beeshetsz egy alapos hajigazításra, de van esély arra, hogy online foglalj időpontot, így amint megérkezel, már azonnal kezdődhet is a művelet. Az ajándék italt így már csak a borbély treatment közben van lehetőséged elfogyasztani. Tapasztald meg minél előbb ezt a sajátos élményt és nem kérdés, hogy vissza fogsz-e térni máskor is.