Bing párna

Bing párna minőségi kivitelben

A bájos plüss nyuszi rengeteg kisgyerek kedvence. Ha az Ön gyermeke is a rajongók táborába tartozik, nem hiányozhat a szobájából egy klasz Bing párna. A szépen kidolgozott mintával díszitett kiegészítő feldobja a gyerkőcök birodalmát. A párna mérete 40×40 cm, anyaga poliészter. Többféle nyomott képpel érhető el. Ezáltal nemcsak Bing nyuszit, hanem a barátait is vendégül láthatjuk az otthonunkban.

Abban is biztosak lehetünk, hogy amikor a csöppség egy ilyen tündéri párnán hajtja álomra a fejét, nyugodt lesz a pihenése. A méretének köszönhetően, könnyedén magával viheti a bölcsödébe, az óvodába, a nyaralásra. Ha pedig megunta útközben a hurcolást, a táskában is könnyedén elfér.

A termék egyszerre szép és hasznos kiegészítő. Nagyon jó minőségű anyagból készült. Szükség esetén a huzat mosógépben, normál hőfokon mosható. A művelet közben nem megy össze, színéből pedig nem veszít. Cipzár segítségével záródik. Ha teljesen kifogytunk az ajándékozási ötletekből, megfelelő opció lehet egy Bing párna bármilyen alkalomra.