Dremel

Igazán sokoldalú a Dremel multifunkciós szerszáma

Számos szituációban szükség van egy sokoldalú szerszámra. A Dremel Fortiflex egy hihetetlenül pontos, magas minőséget kínáló gép, ami a 300 W-os, nagy teljesítményű motorjának köszönhetően rengeteg helyzetben tökéletes munkát végez. A felépítésének szerves részét képezi továbbá a szabadalmaztatott flexibilis tengely, a sebességvezérlésre alkalmazható pedál és persze a Dremel cserélhető markolata.
Mikor is válik be igazán a Dremel Fortiflex? Kézműipari munkákhoz nagyon szívesen használják a mesterek, például kőfaragáshoz, ékszerkészítéshez, famegmunkáláshoz, de gyakran előkerül például autószervizekben restauráláskor is. Egy sokoldalú szerszámról van hát szó, ami ötvözni tudja a magas teljesítményt a precizitással.

A Dremel változtatható sebessége, ami elérheti a 20 ezer fordulatot percenként, számos esetben nagyon jól jön. Ami pedig még nagy előny, hogy a kisebb sebességtartományban is adott a nagy nyomaték, ami remekül jön olyan munkáknál, ahol nagy erőre van szükség csökkentett sebességnél is.
Ha pedig olyan projektről van szó, amihez több Dremel tartozék kell, nem kell aggódni, hiszen a könnyen cserélhetők a rendelkezésre álló kiegészítők a fúrótokmánynak köszönhetően. Továbbá adott a változó szárátmérő befogás, ami minden minőségi Dremel tartozékhoz alkalmas.

Bosch lézer: a precizitás az első

Teljesen mindegy, hogy egy könnyebb belsőépítészi projektről, alapozásról vagy teljes lakásfelújításról van szó, a pontos kivitelezést egyszerűen nem lehet nélkülözni. Ezért is van szükség többféle mérőműszerre, így a Bosch lézer pótolhatatlan szerepet kaphat. Egy olyan szerszámról van szó, amit egyszerűen és igen hatékonyan lehet kezelni annak érdekében, hogy a pontosság mindig adva legyen.
A tartós, strapabíró kialakítás is adott, amit az építkezések koszos, poros, szennyeződésekkel és persze veszélyekkel teli helyein nem lehet nélkülözni. A Bosch lézer sokoldalúságát tanúsítja, hogy ezzel a távolság- és területmérés, a szintezés, a lejtések és szögek meghatározása gyerekjáték lesz. Sőt, különféle anyagok helymeghatározása vagy hőmérséklettel kapcsolatos mérések is egyszerűen elvégezhetők.