babasampon

Babasampon szerettel megalkotva

A legtöbb szülő nagy gonddal választja meg a csecsemője popsikrémjét, testápolóját. Vajon a samponra is ugyanilyen hangsúly esik? A babasampon legalább olyan fontos, mint a kicsi többi testápoló termék. Sokan nem a leglényegesebb szempontok szerint válogatnak, ezért olyan dolgokat vesznek figyelembe, mint a termék illata.

Az igazán minőségi samponnak nem kell erős illattal rendelkeznie és lehetőleg színtelen legyen. Az illatot és színt ugyanis a mesterséges illatanyagok és színezékek adják. Érdemes tudni, hogy a nagy márkák babasampon változatai sajnos sokszor tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek irritálhatják a kicsi bőrét. A HerbArting termékcsalád samponja még nem annyira ismert széles körben, azonban akik eddig kipróbálták, mást nem is vásárolnának.

A teljesen bio babasampon a legnagyobb gonddal összeválogatott gyógynövényekből készül, kiegészítve finom mandulaolajjal, minőségi shea vajjal, egészséges E-vitaminnal és bőrpuhító panthenollal. A koszmó ellen is kiváló, hiszen mind a fejbőrt, mind pedig a hajat kímélően tisztítja.