kerékpár táska

A kerékpár táska használatának előnyei

Egyre többen választják kiránduláshoz és kikapcsolódáshoz a biciklit. Amikor hosszabb útra indulunk, elengedhetetlen, hogy legyen egy kerékpár táska az eszközünkön. Ezek a táskák többféle méretben és kivitelben kaphatóak, attól függően, hogy csak rövidebb túrára vagy egy hosszabb sátorozásra indulunk. Az egészen nagyméretű táskák alkalmasak sátor, hálózsák szállítására is.

Ha rendszeresen közlekedünk kerékpárral, beszerezhetünk egy kisebb kivitelt is, amivel könnyedén megoldható a bevásárlás is. Ennek köszönhetően nem kell bevásárlótáskákat cipelnünk a kezünkbe. A táska a kerékpár csomagtartójára rögzíthető, így nem zavarja a közlekedést.

Fényvisszaverő csíkokkal ellátott, így teljes biztonságot nyújt akkor is, ha este indulunk útnak. Természetesen ezek nem helyettesítik a szabályos és előírt kerekpár világítást! Sok zsebbel van felszerelve, a zsebek cipzárral vagy tépőzárral zárhatóak, így nem potyoghat ki útközben semmi. Hosszabb útra választhatunk vízálló anyagú táskát, de a már meglévő kerékpár táskához külön vízhatlan huzatot is.