Police parfüm

Az önbizalom és a siker nem álom a Police parfümmel

Az olasz De Rigo cég sok népszerű márka tulajdonosa, amelyek napszemüvegek és egyéb kiegészítők gyártásáról váltak ismertté. A divatcég nemcsak a kiegészítőiről híres, hanem az egyedi és fényűző Police parfüm előállításáról is. A Lifestyle néven hódító illatok mind a férfiak, mind a nők tetszését elnyerték. Az olasz márka illatai után az emberek megfordíthatják a fejüket, elbűvölnek és magukkal ragadnak.

A divatcég 1978-ban kezdte meg működését. Az alapítója, Bruno Palmegiani körültekintően törődött a termékek minőségével, valamint színvonalas és időszerű hirdetési és marketingeszközöket is használt. A márkát a fennállása alatt Michael Schumacher, Antonio Banderas, George Clooney, Bruce Willis és más népszerű szívtipró és csábító híresség is képviselte.

A Police parfümöket eredetileg az Amerikai Egyesült Államok lakosainak fejlesztették ki, mert az alkotók figyelembe vették az adott piac jellemzőit és sajátosságait. Viszonylag rövid idő elteltével azonban a Police parfüm nagy népszerűségre tett szert Európában is.