Aloe vera First

Aloe vera First a nyári napokra

Ha valakinek, akkor a fiús anyukáknak bizony minden váratlan helyzetre fel kell készülniük! A gyermekek egyébként is örökmozgók, de kijelenthetjük, hogy a fiúk a kis rosszalkodással megfűszerezett, féktelen és önfeledt játékban abszolút vezetik a mezőnyt. Az Aloe vera First a kis gézengúzok szüleinek a kedvence, hiszen a napégéstől a sebgyógyításig bárhol bevethetik a készítményt.

A nyár közeledésével még nagyobb relevanciát nyer a kérdés, hiszen a gyerkőcöket a kellemes időjárás a szabadba csábítja, ahol sajnos sem a kisebb balesetek, sem a napégés nem kerülhető el.A mókának így következményei lesznek, ám az Aloe vera First szerencsére a segítségünkre siet a nehezebb pillanatokban is. 

Az antibakteriális hatásáról híres spray hatékonyan tisztítja ki a sebeket, csillapítja a fájdalmat, enyhülést hoz az irritált bőrfelületnek. Sőt, az Aloe vera First nagyszerűségét az anyukák is megtapasztalhatják a hosszú nap végén, ugyanis az tonizálja és feszesíti az arcbőrt, illetve a hajat és a körmöket is szebbé, élettel telivé teszi.