élményvezetés

Ferrari élményvezetés a Hungaroringen: most te lehetsz versenypilóta!

A tesztvezetési szolgáltatások már régóta elérhetőek Dubaiban, Olaszországban, Japánban és az Egyesült Államokban, azonban ehhez először oda kell repülni és köztudott, hogy az ottani árak nagyon magasak. Manapság azonban már hazánk vendégeinek és lakosainak is egyedülálló lehetősége van érezni a sebességet és megérinti a megfékezhetetlen energiát anélkül, hogy távoli országokba kellene utazniuk. Az elmenyvezetes.hu egyike az első olyan vállalkozásoknak a magyar piacon, akik segítenek itthoni talajon megvalósítani az álmaidat. Mit szólnál ahhoz, ha most te lennél az aki részt vehetne egy élményvezetésen a Hungaroringen?

A sportkocsik tesztvezetése olyan egyedülálló lehetőséget biztosít, aminek köszönhetően mindenki érezheti, milyen érzés meglovagolni egy betörhetetlen olasz lovat, egy formabontó japán Nissan GT-R -t vagy az 1967-es ikonikus Ford Mustangot. Teljes mértékben kiélvezve az ultragyors utazás minden pillanatát, teljesítheted a saját álmaidat vagy egy szokatlan ajándékkal lepheted meg a szeretteidet.

A Hungaroringen körözve, akár a 320 km/h sebességet is elérheted. A motorháztető alatt lévő lovak ereje 400-800 egység között változik és ezt szó szerint 2-4 másodperc alatt érik el álló helyzetből. Az egyes modellek erőssége és kiváló aerodinamikai tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a sportautóink hihetetlen stabilitást mutathassanak az egyik legnépszerűbb Forma1-es pálya kanyarjaiban, továbbá nagyfokú biztonságot és lenyűgöző dinamikát garantáljanak. Melyik autó képes bárkit első pillantásra úgy meghódítani, mint a négyüléses sportos Nissan GT-R?

Elég csak elforgatni a gyújtókulcsot és teljességgel kizárt, hogy a sofőr ezután vágyakozna arra, hogy valaha is átüljön egy másik kocsiba. Mi a helyzet a legendás XX. századi amerikai izomautóval, a Ford Mustanggal? Az elmenyvezetes.hu most különleges lehetőséget kínál Neked is arra, hogy a múltba merülhess és a történelem részévé válhass egy híres versenypályán, ahol Te egyedül vagy egy sofőrrel együtt vezetheted ezeket a kultuszautókat.