Tatratea ár

Alacsony Tatratea ár mellett is garantált az élmény!

Nálunk megtalál minden olyan alkoholos italt, ami elmaradhatatlan az ünnepi asztalról. Ha valami különlegességgel szeretné megkoronázni az eseményt, akkor szívből ajánljuk a kitűnő likőrjeinket. Hiába beszélünk egyedülálló italról, a Tatratea ár egyáltalán nincs az egekben.

Receptjét a Magas-Tátra lakóinak köszönhetjük, mivel ott volt szokás a vendégeket forró teával várni, amit gyógynövényekkel dúsított likőrrel bolondítottak meg. A recept fennmaradt, azzal a kivétellel, hogy nem forrón fogyasztják.

Valójában a tartalmát tekintve fekete és fehér tea, valamint gyógynövények és gyümölcsök kivonatainak összessége. Jelenleg 14 ízben találhatóak meg az üzletek polcain és mindegyik íz más-más alkoholtartalommal rendelkezik, valamint a Tatratea ára is ez alapján változik.

Tölgyfahordóban érlelik, ami 8 hetes folyamatot tesz ki. A legkelendőbb típusa az 52%-os alkoholtartalommal rendelkező változat, amiből évente félmillió üveggel adnak el. Kóstolja meg Ön is, mert az aromája el fogja varázsolni!