T 14 trapézlemez

A t 14 trapézlemez felhasználási lehetőségei

A gazdaságos építkezés alapja, hogy kedvező áron megvásárolható, ugyanakkor magas minőségű építőanyagokból valósuljon meg az építkezés. Az egyik ilyen a T 14 trapézlemez lehet, ami az eladási mennyiségek összevetése alapján az egyik legnépszerűbb ilyen jellegű építőanyag. A trapézlemezek felhasználási lehetőségei szerteágazóak.

A T 14-es típus például tető és homlokzati változatban is elérhető, és a borítása színében, illetve hátoldalán is használható. Ha a T 14 trapézlemez érdekli, akkor azt is tudnia kell, hogy ezt leginkább válaszfalak, kerítéselemek, garázsajtók és konténerborítások készítésére használhatja, szabad mozgástérrel, hiszen a műszaki adatlapja szerint, a fedőszélessége 1100 mm, a teljes szélessége megközelítőleg 1161 milliméter is lehet.

A maximális lemez hossz 8000 milliméter, a lemez vastagság pedig 0,5-0,6 milliméter lehet. Profil magassága 12 milliméter. Ha megrendeli, mi 2 hét alatt beszerezzük vagy legyártjuk Önnek azt a T 14 trapézlemez mennyiséget, amire szüksége van.

Válasszon akár az alucink, a poliuretán, a lakk vagy cink alumínium ötvözeteink közül! Ha nem tud dönteni, a szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb típust, méretet színt és bevonatot. Itt kérhet ajánlatot.