propoliszos méz

A propoliszos méz ízletes egészségvédő

A betegségek kezelésére vagy megelőzésére használt gyógyszerekről aligha jut bárkinek eszébe valamilyen kellemes ízélmény.

Erre az általános tapasztalatra azonban alaposan rácáfol a propoliszos méz, ami a természet antibiotikumaként ismert propolisz és a sokak kedvenc desszertjének számító méz keveréke. Ez a különleges élelmiszer nemcsak védi a szervezetünket a vírusoktól, baktériumoktól, a különböző panaszok leküzdésében is segítségünkre sietve, hanem rendkívül finom is.

A legerősebb fertőtlenítőként ismert propolisz tinktúra fanyar ízét a repceméz egészen megváltoztatja, mondhatni megszelídíti, így válik a propoliszos méz az egyik legkeresettebb édességgé. A BeoBee családi méhészet online boltjában, a beobee.hu internetes oldalon 250 és 500 grammos kiszerelésben is megtalálható ez a kiváló minőségű termék.

Mielőtt a kiválasztott árucikk a virtuális kosarunkba kerülne, hosszú listát böngészhetünk végig a propoliszos méz megannyi jótékony hatásáról és azt is megtudhatjuk, hogy kiknek nem ajánlott a természet antibiotikumából született desszert.