állatos játékok

A legszebb állatos játékok itt kaphatóak!

Melyik gyermek ne szeretné az állatokat? Mindegyik imádja és ez így is van rendjén. Az állatos játékok a kicsik és nagyobbak kedvencei egyaránt. Ezeket a játékokat több szempontból is javasolt a gyermekek kezébe adni. Egyrészt azért, hogy megismerjék az állatvilágot, másrészt pedig azért, hogy megszeressék és megtanulják tisztelni a két-, négy- vagy akár százlábú ugató, nyávogó, sziszegő társainkat.

Az sem utolsó szempont, hogy a csöppség az állatos játékok társaságában olyankor is játszhat kutyával, cicussal, lóval, zebrával, elefánttal amikor nincs alkalma a közelükbe kerülni vagy csak meglátogatni ezeket egy állatkertben. Ma pedig már hatalmas a választék ilyen téren.

A plüss, műanyag, textil és fából készült figurákon keresztül, a kártyákon, kirakósokon, kifestősökön is visszaköszönnek rájuk a világ eme csodálatos élőlényei. Az uniszex típusok mellett, kaphatóak kifejezetten fiús és lányos állatos játékok is. Alhatnak a csemeték a kedvenc plüss kutyusukkal, készíthetnek oroszlánt képkarcoló készlettel, sőt, akár egy egész farmot is kirakósokból.