Mátraszentistván sípálya

Mátraszentistván sípálya a felhőtlen sportoláshoz

A téli sportok kedvelői egyetlen szezonban sem hagyják ki a lehetőséget, hogy hódolhassanak az imádott aktivitásuknak. Erre a célra egyenesen kitűnő hely a Mátraszentistván sípálya, ami az utóbbi években korszerűsítésen esett át. A hely biztosítja mindenkinek a remek síélményeket. Itt évente 50-90 napon át lehet síelni.

Elsősorban a családi síelésre összpontosít a Mátraszentistván sípálya, ezért a kék pályáktól a fekete lejtőkig mindenféle terep megtalálható. Éjszakai világítással is fel van szerelve, ilyenkor különlegesen szép környezetben sportolhatnak a mozgásra és tiszta levegőre vágyók. Akár egy teljes hétvégére vagy hétre elutazhatnak erre a csodálatos helyre, hiszen komfortos, meleg szállások várják a vendégeket.

Például a Kétkerék Vendégház 300 méter távolságra helyezkedik el a Mátraszentistván sípályától. Tehát számtalan lehetőséget kínál ez a környék síelésre, sífutásra, túrázásra egyaránt. Jó ötlet a Mátraszentistván sípálya felkeresése, mert emlékezetes napokat tölthetünk itt a családunkkal.