fenyő íróasztal

A fenyő íróasztal a szoba ékessége

Az asztalok általában hangsúlyos szerepet kapnak minden helyiségben és valahogy mindig magukra vonzzák a tekintet. Ugyanakkor, ha a nappaliba, a gyerek- vagy a dolgozószobába egy fenyő íróasztal kerül elhelyezésre, az még inkább meghatározza az adott tér hangulatát.

Hiszen a legegyszerűbb fenyő íróasztal is igen mutatós, éppen az alapanyaga miatt, de ha még valami extra kivitelezés is társul a szépen erezett fenyőfa megjelenéséhez, akkor egészen biztosan erre a bútordarabra fog irányulni a fókusz. Tehát, az adott szoba kialakításokra érdemes odafigyelni, mert más berendezési tárgyakról, bútorokról teljesen elveheti a figyelmet.

Ellenben egy jó koncepcióval megoldható, hogy ne csak a fenyő íróasztal érvényesüljön, de ehhez általában az ágy és/vagy a szekrény is ebből a faanyagból kell készüljön, esetleg valami még látványosabból. Ez utóbbi sem lehetetlen, de vigyázni kell, hogy a fenyő íróasztal se veszítsen a fényéből és a végeredmény se keltse a káosz érzését, hiszen akkor éppen az eredeti cél nem fog teljesülni.